Reserveer nu

Vakantie villa Curaçao

Vakantie villa Curaçao

U gaat op vakantie en uw bestemming wordt dit keer Curaçao of u heeft nog niet besloten welke bestemming het wordt maar het moet tropisch, paradijselijk en uniek zijn? Droomt u van een prachtige vakantie villa met een spectaculaire tropische tuin en zwembad, maar lijkt dit ongrijpbaar? Laat deze droom werkelijkheid worden voor de tijd van één vakantie in een villa op Curaçao.

Lotus Villas heeft haar unieke vakantie villa’s gevestigd op Jan Thiel. Een paradijselijk gedeelte van Curaçao waar natuur, rust en moderne toerisme gelegenheden elkaar perfect aanvullen. Wij beschikken over een aantal luxe villa’s  elke met onder andere een tropische tuin, een privé zwembad, een smaakvolle inrichting en alle moderne benodigdheden. Iedere villa heeft zijn persoonlijkheid en charme waardoor uw vakanties op Curaçao elke keer uniek zijn, hoe vaak u ons ook bezoekt.

De meeste villa’s zijn al te huur voor een vakantie van 7 nachten. U geniet van de voordelen van een hotel maar heeft u toch alle privacy en luxe van een persoonlijke woning. Naast de normale badhanddoeken stellen wij ook strandhanddoeken ter beschikking. Onze klanten kunnen dan ook optimaal genieten van de Lounge set op de patio. En bij elk huis bevindt zich ook een barbecue voor het geval u liever rustig bij het zwembad eet in plaats van in een trendy eetgelegenheid.

Aarzel niet meer, organiseer nu uw vakantie en huur een villa op Curacao via onze website: www.lotusvillascuracao.com. Hier vindt u telkens specifieke informatie over onze villas zowel als de live beschikbaarheid. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ons per e-mail info@lotusvillascuracao.com.

Vergeet u ook niet u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo blijft u telkens op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen. U kunt ons ook volgen op Social Media, zo bent u er helemaal van verzekerd geen enkele aanbieding te missen voor de vakanties die wij aanbieden in onze villa’s op Curaçao.

Vakantievilla huren Curaçao | Verhuur vakantievillas Curaçao | Zwembad villa Curacao | Vakantiewoning Jan Thiel huren | Vakantievilla huren Jan Thiel | Vakantiehuis Jan Thiel Beach | Luxe villa Curacao | Luxe villa Jan Thiel | Prive villa Jan Thiel | Curacao huur villa