Reserveer nu

Villa Pink Lotus

Pink Lotus vakantie villa is een nieuwe design villa waar strak modern ontwerp zowel binnen als buiten nadrukkelijk aanwezig is. U zult ervaren dat comfort en stijl elkaar naadloos hebben gevonden; de luxe villa is voorzien van alle denkbare moderne apparatuur en faciliteiten. Uw vakantie wordt daardoor zorgeloos en zeer aangenaam.

In de Lotus Villas kunt u genieten vanaf de royale patio, of vanuit uw privé zwembad. Ontspannen zittend in Curaçao’s zwoele zeewind of met het verkoelende water om u heen wordt u bevangen door de pracht van subtiele vogelgeluiden en hun spel dat zich voor uw ogen afspeelt. Kolibries, suikerdiefjes, parkieten en papagaaien worden uw exotische metgezellen tijdens uw verblijf op ons prachtige Caribische eiland. De avonden kunt u doorbrengen rondom het mooi verlichte zwembad, genietend van de onmetelijke sterrenhemel vanaf uw comfortabele relaxstoelen. Vakantie was nog nooit zo mooi…

Routebeschrijving Villa Pink Lotus

Voorzieningen

Veranda

✓ Lounge set
✓ Prive zwembad
✓ Grote tuin met elektrisch hek
✓ BBQ

3 Badkamers

✓ Toilet
✓ Dubbele wastafel
✓ Douche
✓ Badhanddoeken en strandlakens

Ruime woonkamer (40m2)

✓ Flatscreen tv
✓ DVD
✓ Wi-Fi

Open keuken

✓ Gasfornuis
✓ Magnetron
✓ Oven
✓ Afwasmachine
✓ Nespresso apparaat
✓ Senseo apparaat

3 slaapkamers (max. 6 pers)

✓ Airconditioning
✓ Bedlinnen
✓ Baby- of kinderbed mogelijk

Overige voorzieningen

✓ Alarminstallatie
✓ Wasmachine
✓ Strijkplank / Strijkijzer
✓ Kluis

HANDDOEKEN EN BEDLINNEN ZIJN AANWEZIG
DE VAKANTIE VILLA’S ZIJN ROOKVRIJ
HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN

CURAÇAO HEEFT NATUURLIJK VEEL MEER MOOIS TE BIEDEN DAN ALLEEN UW PRACHTIGE VAKANTIE VILLA.

U bevindt zich op loopafstand van Jan Thiel Culinary Beach en Papagayo Beach Club, die tezamen een eclectische hotspot vormen van culinaire geneugten gecombineerd met zon, zee en strand. De luxe terrassen van Papagayo Beach, of haar design zwembad dat naadloos overloopt in de zee, bieden u een panoramisch uitzicht over de oceaan. Lounge en jazz klanken komen u subtiel tegemoet wanneer u via de promenade naar het strand afdaalt.

En wanneer we het over de oceaan hebben dan mag Curaçao’s onmetelijke duik- en snorkelparadijs niet onbenoemd blijven. Waad in het kristalheldere water en laat u overweldigen door de wonderen van de onderwaternatuur. De uitbundige nieuwsgierigheid van de vele kleurrijke vissen doen denken aan een hartverwarmend welkom.

Reserveren

Bekijk ook onze andere villa's